Wednesday, February 29, 2012

Our 1st photoshoot

Ahad lepas kami menghabiskn masa ptg kt Tasik Shah Alam..bawak anak2 bjln ..dekat je ...teringin gak nk pi jauh2..tp tunggula Emir besar skit..maybe nnt dia cukup setahun lebih br pi kot..plan nk ke Universal Studio  maybe thn ni kot..tgh thn?ujung tahun?hmmm..blum decide lg..
Sila la layan gambar posing2 kami ni..thank u so much En. Midi Adha ...our handsome photographer..my ofismate gak..dia ada gat wat part time amek2 gambar ni..



Hubby tersgt malu masa ni sbb peluk bini dia dpn org..hahaha...
Amat susah budak ni nk senyum..hmmm

Emir mmg syok masa ni...hehehe
Apesal tgk mama?
my soulmate ..Kekasih awal & akhir..hehe..)
I LOVE them soooo much...
Hahaaa..mmg kelakar masa ni nk suh semua ni pandang tpt lain....
 manja..
 Minum susu time..


Papa mengusik Farez ..nk masukkn Farez ke dlm tasik tu...meraung Farez...hehhe

Nak balik dh time ni..saya mmg kalau jln lengan hubby la jadi mangsa berpaut...ooppsss ignorekn je bdn saya yg berisi bila tgk dr belakang tu..hukhukhuk..dlm proses diet ni

1 comment:

~aYu~ said...

salam kenal.. syok amik gambar camni kan... leh jadik kenangan..